12. maaliskuuta 2012

Lilat synttärit: Juhlapäivä

Niin on synttärit juhlittu ja arki palannut meidän taloon. Kaikki sujui hyvin, kuvien otto jäi kyllä emännöinnin ohella kovin vähäiseksi. Tässä kuitenkin muutama otos juhlatunnelmista.

Stella keksi hauskan variaation Aasille häntä -leikistä: Stellalle violetit viikset (Pin a purple moustache on Stella). Tulostin kasvokuvan isoksi, neljän paperin kokoiseksi julisteeksi ja leikkasin violetista kartongista viikset, jotka lapset yrittivät saada kohdalleen silmät peitettyinä.

Koristeista löytyi aiemmin blogissa esittelemieni, sekä ilmapallojen ja kreppipaperinauhojen lisäksi myös jo tuttuja silkkipaperipalloja ja kartongista haitariksi taittelemani tähtikoriste, johon liimasin kimallepaperista tähden. Tämä oli teemaa jatkaen samanlainen kuin kutsukortissa. Kaikenlaista violettia eri sävyissä oli koristamassa kotia ja pöytää. Vieraillakin taisi kaikilla olla jotain violettia päällään! 

Loppuhuipennuksena oli vielä violetti karkkibaari, josta kaikki saivat ottaa mieleisiään karkkeja mukaan lähtiessään. Sen lisäksi kiitoksena vieraille annettiin goody bag, eli kiitospussukka, jossa oli tällä kertaa kimalteinen vartalospray ja huulikiilto.

Äiti huokaa helpotuksesta, kun palataan arkeen. Juhlat ovat aina hauskoja, mutta ovat aikamoinen energiasyöppö. Kellojen kesäaikaan siirtäminen samalla kertaa ei ainakaan helpottanut, vaan koko sunnuntai meni laiskotellen, uuteen viikkoon pikkuhiljaa valmistautuen. Nyt vielä kun oppisi sanomaan, että minulla onkin jo 7-vuotias tytär kuusivuotiaan sijaan ;)

2 kommenttia:

  1. Kiitos kivasta blogista! Jokin aika sitten eksyin (jotain kautta) tänne, ja ideat on niin mahtavia, että ilolla seuraa teidän touhuja! Oman lisänsä tuo nuo ihanat Amerikan valikoimat kaikkeen askarteluun.. Kateeksi käy! Mutta onneksi Suomessakin alkaa vähitellen olla monipuolisempaa tarjontaa. Kauniit purple partyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva, että löysit tänne meille. Tervetuloa mukaan näpertelemään! Toivottavasti tosiaan tarjonta paranee sielläkin vielä entisestään. Täällä valikoimaa kyllä on, vaikka silti tulee kaivattua montaa Suomesta tuttua askartelumateriaalia, jota taas täältä ei löydy ;)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...