Tietoa meistä

Se on SOMA juttu, SOMA CraftMeHappy ja SOMAsimply saivat alkunsa kahden askarteluintoisen ja luovan suomalaisäidin ideasta. Me asumme New Yorkissa, Yhdysvalloissa. Meillä kahdella on yhteensä 4 lasta, 2 aviomiestä, kolme kissaa ja paljon naurua ja elämäniloa.

Valitsimme nimen SOMA, koska meistä jokainen tarvitsee elämäänsä sieviä, kauniita ja hauskoja asioita. Käsityöt ja askartelu sen kaikissa muodoissaan, pitävät meidät onnellisina. Meistä itse luotu ja omin käsin toteutettu tuo iloa ja rikkautta muuten helposti kiireiseen ja arjen puuduttamaan elämään.

Toivomme, että tekin nautitte luomuksistamme yhtä paljon, kuin me nautimme niiden ideoinnista ja toteuttamisesta. Se on SOMA juttu.
Minä Christa, olen luova suunnittelija, haaveileva innostuja, jolla on pientä perfektionistin vikaa. Vaimo miehelleni Adamille, sekä kahden lapsen, Chloen ja Stellan, äiti. Perheessämme on myös kaksi kissaa, India ja Sebastian. Seikkailunhalu ja aimo annos ystävien tukea saivat minut aikoinaan lähtemään Nakkilasta, siit Pori viärest, New Yorkiin ja myöhemmin kotiutumaan Brooklyniin. Kaipuu kotimaahan saa minut kuitenkin palaamaan joka kesä. Minulla on taustalla montaa: somistamista, markkinointia ja mallin hommia, mutta sydämeni on aina kuulunut luovuudelle, kaikelle kauniille ja "aikuisten askartelulle". Tervetuloa löytämään kauniita asioita, luomisen iloa ja inspiraatioita!


Heippa, nimeni on Katja. Asun Brooklynissa, kotoisin olen Muhokselta, Oulun kuppeesta. Ennen kuin kysytkään… En pelekää polliisia ja tykkään mahottomasti kompiaisista, etenkin salmiakista. Koulutukseltani olen kosmetologi-maskeeraja, mutta jotenkin räväkkä persoonallisuuteni ei ikinä jaksanut hissunkissun olemista kauneushoitolassa. Mutkien kautta olen päätynyt Atlantin tälle puolelle. Perheeseeni kuuluu mieheni Ken, lapset Kristian ja Olivia ja löytökissa Henry.
Yläasteella luokanvalvojani kirjoitti todistuksen Kommentti-kohtaan, että "Katja on pirteä kuin tomaatti!". Ha-haa, tämä pitää edelleen paikkaansa. Pirteyttä ja tekemisen iloa toivon jakavani kaikille lukijoille!
Jos sinulla on kysymyksiä tai kommentteja blogistamme, voit ottaa meihin yhteyttä myös sähköpostitse: somacraftmehappy@gmail.com

Kiitos, kun kävit ja tervetuloa uudelleen!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...