31. tammikuuta 2012

Roosa tuli taloon

Viime kuukausina ompelukoneen surratessa ja kankaiden pöllytessä lapset ovat monta kertaa kysyneet, että koska äiti ehtii tekemään heille jotain. Pian, pian, lupaan, että pian. Viime viikonloppuna oli vihdoinkin sen aika. Kasasin kaikki kankaat esille ja Stella suunnitteli ja valitsi mieleisensä materiaalit, joista sitten saisi itsellensä kauan kaipaamansa pupun. Näitä SOMA CraftMeHappyn nalleja ja pupujahan on lähetetty maailmalle jo vaikka kuinka monta, toisia nalleja lapsilla on ehtinyt tulla jo oikein ikäväkin. Ne muut taisivat kyllä unohtua, kun tämä itse suunniteltu pupukaveri valmistui. Nimeäkin piti miettiä vaikka kuinka kauan, kun tyttö ei osannut päättää onko uuden kaverin nimi Roosa, Pupu, Cupcake vai Lulu. Roosa voitti! Voi sitä iloa ja halausten määrää. Olin taas vaihteeksi ihan maailman paras äiti :)


4 kommenttia:

  1. Aivan ihana pupu! Tosi hieno ja suloinen. Kiva kun vierailit(te?) mun blogissa niin löysin tänne. Näyttää mukavalta paikalta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa, että löysit vastavierailulle! Meitä on tosiaan kaksi bloggaria: kaksi näperrysintoista äitiä... Sulla on tosi kiva ja kiinnostava blogi (JA Etsy-kauppa), tullaan varmasti kyläilemään useamminkin :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...