2. toukokuuta 2012

Myyjäiset ja Mollamaijat

SOMAn leidit pakkaavat kamat kassiin ja lähtevät sunnuntaina myyjäisiin. 

Mielenkiintoinen viikonloppu siis tiedossa jo ihan siitäkin syystä, ettei meillä kummallakaan ole autoa, joten tavarat kuljetetaan myyntipisteeseen käsipelillä ja julkisia kulkuneuvoja käyttäen. 


Ha-haa! Tämähän tuli jo koettua joulumyyjäisissä, kun me tuutattiin itsemme kimpsuinemme ja kampsuinemme metroon... Voi apua. Onneksi sunnuntaina olemme omassa naapurustossamme, joten kävellen pääsemme määränpäähän, tyyli vapaa. 


Täällä ollaan yritetty värkätä vähän uutta verta myyjäisiin. Olemme tehtailleet mollamaijoja, käännettäviä laukkuja pikkutytöille, pipi-tyynyjä, koruja ja avaimenperiä.
Jos jotain jää myymättä, löytyvät ne ensi viikolla Etsy-kaupasta. 


Tässä uudet tuttavuudet kauppaamme. Rose, Clara, Nicole ja Henrietta. Näitä tehdään varmasti joulusesonkiin enemmänkin. Muusta askartelusta ja myyjäisrekvisiitasta tarkemmin ensi viikolla. 
Ompelukone kutsuu!


Toivotaan aurinkoista ilmaa, iloisia ihmisiä ja paksuja kukkaroita! 


2 kommenttia:

  1. Onnea myyjäisiin! Ihania nukkeja ootte tehneet. Mä olisin halunnut tehdä Islalle synttärilahjaks ison mollamaija-prinsessan, mutta en mä ehdi. Byhyy. Ehkä sit tulevaisuudessa. Itsetehdyt nuket on niin ihania.

    Muuten, mulla on aina sama, tai aina ja aina, yksillä markkinoilla oon vasta ollut, mutta meilläkään ei oo autoa, joten tuolia myöten piti kaikki kuskaa julkisilla. Seikkailumieltä ja hyvää asennetta siihen vähän vaaditaan. ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos vaan! Hei kyllähän mollamaija ilahduttaa synttärien jälkeenkin. : )Ei muuta kuin värkkäämään!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...