7. syyskuuta 2012

Mitä kuuluu? KYSELY PÄÄTTYNYT JA ARVONTA SULKEUTUNUT!

Pitkän kesätauon jälkeen me SOMAn leidit teroitamme sakset ja kaivamme askartelukomerosta tykötarpeet, jotta voimme alkaa ideoimaan uutta kivaa tulevaan syksyyn ja talveen. Kesäloma Suomessa teki terää ja nyt hyvin levänneinä on ihana sukeltaa askartelun ja tuunauksen maailmaan. Pyöräytämmekin uuden syksyn käyntiin pienellä kyselyllä ja arvonnalla. Mitä haluaisit nähdä blogissamme syksyn mittaan?Mistä pidät blogissamme?

Haluaisitko juttuja jostakin lisää, vai jotakin vähemmän?
Aikuisaskartelua, tuunausta vai lasten askarteluja?
Ideoita synttärijuhliin?
Somia pikkujuttuja itselle vai kotiin?


Osallistu ja vaikuta: Äänestä klikkaamalla oikealla olevasta marginaalista mieleisesi vaihtoehto.

Jos haluat olla mukana arvonnassa, jätä kommentti tähän postaukseen. Kerro mistä pidät tai mitä haet blogistamme ja kenties mitä haluaisit lukea tulevaisuudessa. Arvomme pienen yllätyspaketin askartelutarvikkeita kaikkien kommentin jättäneiden kesken. ARVONTA SULKEUTUNUT!

Tervetuloa mukaan Somailemaan!

ja
Arvonta suoritetaan sunnuntaina 16.9.2012,
vain alkuperäispostaukseen kommentin jättäneiden kesken.

8 kommenttia:

 1. Kaikki juttunne ovat olleet mielenkiintoisia, mutta ehkä eniten kiinnostavat somat jutut kotiin, erilaiset askartelut ja tuunaukset.

  VastaaPoista
 2. Minä olen pitänyt eniten askarteluvinkeistä ja varsinkin niistä pienistä, yksinkertaisista ideoista, joita itselle ei ole tullut mieleenkään. Kuvalliset ohjeenne ovat tosi selkeitä, kiitos niistä! Tällä hetkellä etsin eniten pienten lasten kanssa toteutettavia ideoita. Blogianne on ollut ilo lueskella. Mukavaa syksyä!

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla teistäkin pitkästä aikaa! :) Mä oon tykännyt paljon kaikista teidän diy jutuista. Lisää vaan! :)

  VastaaPoista
 4. Hellou :O)
  Eniten luen askartelujuttuja ja kiinnostaa kovasti esim. ideat synttärijuhliin. Silti luen melkein kaikki postaukset.

  VastaaPoista
 5. Olen löytänyt blogistanne aivan valtavasti ihania askarteluideoita :) Odotan innolla lisää erilaisia tuunausvinkkejä ;)

  VastaaPoista
 6. Kaikenlaiset askarteluideat ovat tervetulleita. Kouluikäisille soveltuvia ideoita ja aikuisten ystävien iloksi tehtäviä juttuja kaipailen eniten.

  VastaaPoista
 7. Olen ihan uusi lukija ja kaikenlaiset askartelujutut kiinnostaa, aikuisille ja lapsille tarkoitetut. Listasta olikin vaikea valita vain yksi äänestettävä. :-)

  VastaaPoista
 8. Tykkään kovasti askarteluideoistanne,ompeluksista ja tuunauksista - ne ovat raikkaita ja helppoja toteuttaa! Lisää haluaisin kuvia kotikulmiltanne,sieltä suurkaupungista:) Hyvää syksyn jatkoa!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...