12. tammikuuta 2012

Lounas Leidien kesken


Uusi vuosi toi mukanaan toivon paremmasta ja järjestelmällisemmästä elämästä, joten matka Ikeaan oli paikallaan. Muutama kori komeroihin helpottamaan jo turhankin tutuksi tullutta hullunmyllyä ja paljon tutkiskelua ja pähkäilyä, että kuinka sitä oikein kannattaisi tavaransa laittaa. Enemmän ihmettelyä kyllä, kuin todellista toteutusta tälläkin kertaa...

Nälkäkin tällä reissulla ehtii aina tulla. Onneksi tämän kahvilan ruoka maittaa ja maisemat miellyttävät. Muuten ruokapuoli olikin aikamoinen pettymys, näin ulkosuomalaiselle kun tuo Ikea on aina ollut se paikka, johon koti-ikävän iskiessä on voinut matkata herkkujen toivossa. Tutut herkut olivat hyllyistä hävinneet, Ikean omat suklaat ja piirakat hyllyillä. Höh. No, ainakin tuli vietettyä hetki Leidi Vapauden "seurassa" taas pitkästä aikaa :)

3 kommenttia:

 1. Juu kylla oli suuri pettymys kun menin ennen joulua gloginhakumatkalle Ikeaan ja odotin loytavani kaikkea muutakin herkkua samalla eika siella ollut enaa mitaan hyvaa. Ja glogitkin oli loppuunmyyty (kuulema ajat sitten).

  Ihana muuten aina loytaa lisaa suomalaisia Nykissa. Ihan sattumalta googlen kautta tanne tormasin. Ihanaa Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 2. Onnellista ja aina parempaa uutta vuotta!
  Hauskaa, että tätä(kin) kautta löytyy uusia suomalaistuttavuuksia :)

  VastaaPoista
 3. Hauskaa käyttää oikeasti olevan yrityksen nimeä blogin otsikossa...

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...