7. joulukuuta 2011

Kaunis Joulu Kierrättäen - Paperiruusut


Lahjojen paketointi on lempparipuuhaa. Jouluaamun valokuvat näyttävät niin paljon kauniimmilta, kun paketit ovat huolella tehty. Tähän väliin täytyy tunnustaa, että kauniit paperipussit ovat myös tämän (toisinaan laiskan) äidin suosiossa.
Meillä pukki tulee vasta aattoyönä lasten nukkuessa, lahjat avataan joulupäivän aamuna.

( "Kukaan ei saa nousta ylös ennen kello 8:00!" On meidän talon tiukka sääntö. Kauhulla muistaen joulun, kun silloin muutaman vuoden ikäiset lapset tulivat silmät kirkkaina herättamään klo 5:00. Olin itse mennyt nukkumaan lähemmäs aamu kolmea, kun jäin nyhertämään pakettien kanssa. Siitä oppineena  kaapista löytyy AINA silkkipaperia ja paperipusseja.) 

Olettaen, että tänä vuonna saan paketit kuntoon ajallaan, saadaan me, perheen tytöt, pukinkontista ruusuiset paketit. Nämä pienet paperiruusut ovat kauniit paketin päälle rusetin sijaan tai pakettikorttiin.

Olen myös nähnyt kauniita ovikransseja jotka on tehty tällä samalla tyylillä, tosin siihen tarvitaan lehmän hermot. Uskoisin, että näitä pikku ruusuja uppoaa keskikokoiseen kranssiin lähemmäs 100-150 jos ei enemmänkin.

Minä en pitkästä pinnasta ole tunnettu, joten tyydyn pakettien koristeluun.


Leikkaa paperi näin:

Aloita rullaamaan ulkopuolelta päättyen keskelle. Liimaa pohja kiinni.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...