6. joulukuuta 2011

Jouluikkunat - Lord & Taylor

Yksi jo meillekin tutuksi tullut joulutraditio on paikallisten kauppojen toinen toistaan upeampien jouluikkunoiden ihastelu. Niiden koristeluun ja esillepanoon käytetään kuukausia, suunnitteluun joskus jopa koko vuosi! Liikkeillä on tähän työhön oma tiiminsä, jonka työnkuvaan kuuluu vain ja ainoastaan jouluikkunoiden suunnittelu ja toteutus. Ihan kiva homma :)

Tällä Jouluikkunat-kaupunkikierroksella tutustutaan muutamiin Manhattanin katsotuimmista ikkunoista.  Jouluikkunoilla on aina oma tarinansa, joka kerrotaan ikkunasta luettavalla tekstillä, ikkuna ikkunalta. Useiden kauppojen teema näyttää olevan tänä vuonna hieman entisistä vuosista poikkeava. Victorian aikaisista upeista puvuista nykyarkeen, perinteisistä jouluteemoista uudenvuoden viettoon jne.

Ensimmäisenä Lord & Taylor -liikkeen jouluikkunat, joissa tarina perustuu vuoden 1940 illustraatioon, joka kysyy "Mistä on joulu tehty?" Ikkunoissa keskitytään perinteiseen, hauskaan joulun valmisteluun ja viettoon koko perheen kesken. Luisteluun, joulukuusen koristeluun, lumienkeleiden tekemiseen ja tottakai, Joulupukin saapumiseen lahjoineen. Näitä ikkunoita katsellessa trendi nimeltään skandinaavisuus oli ilmiselvää. Pieniä Suomi-vivahteitakin oli mieltä lämmittämässä: siellä täällä oli käytetty Marimekon kankaita!Lisää jouluikkunoita tulevina päivinä ja viikkoina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...