12. helmikuuta 2013

Tunnustus ystävälle


Vaikkei kilpailusta olekaan kysymys, miksei voisi silti antaa tunnustuksena palkintoruusukkeen kortin muodossa parhaalle ystävälle, tosi kaverille tai kaikkein rakkaimmalle? Meillä näitä kortteja askarreltiin viikonloppuna, lumimyrsky Nemon riehuessa ulkona. Vielä nytkin, ystävänpäivän jo kolkutellessa ovella, ehtii tekemään tunnustuksen lähipiiristä löytyvälle kaverille tai ystävälle, vaikkei postitettuna ihan ystävänpäiväksi taida enää ehtiäkään. Ja jos kortit on jo tehty tai ostettu, niin kannattaa jättää idea muhimaan tulevien juhlien varalle, tästähän tulisi myös tosi hyvä äitienpäiväkortti!

Tarvitset:

- kartonkia
- korttipohja (tai leikkaa oma kartongista)
- liimaa
- kreppi- tai silkkipaperisuikaleita (leveys n. 5 cm)
- paperia tai washi-teippiä


Leikkaa kartongista pohjaympyrä, joka on halkaisijaltaan n. 7 cm.

1. Liimaa kreppi- tai silkkipaperisuikale rypyttäen ympyräksi niin, että pohjaympyrä jää reilusti peittoon.

2. Liimaa toinen kerros taas rypyttäen ympyräksi pohjan keskelle.

3. Käytä lävistintä tai leikkaa kartongista n. 5 cm ympyrä ja kirjoita siihen sopiva teksti (esim. paras kaveri, tosiystävä, kaikkein rakkain yms.) tai tulosta lauseet paperille ja leikkaa irti. Lisää teksti ruusukkeen keskelle liimalla tai kohotarratyynyllä.

4. Valitse korttipohja ja tee ruusukkeeseen nauhat paperista, kreppipaperista tai washi-teipistä. Liimaa nauhat ja ruusuke korttipohjaan kiinni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...