31. lokakuuta 2012

Hauskaa Halloweenia!


Hauskaa Halloweenia vielä näin viime tinkaan kaikille lukijoille meiltä SOMA JUTUN leideiltä!

Halloween on tullut tänne New Yorkiin tänä vuonna aika ankeissa tunnelmissa hurrikaani Sandyn takia, ja on myös jäämässä taka-alalle sen takia. Perinteiset karkki tai kepponen -kierrokset ja Halloween-paraatit on peruutettu monilla naapurustoilla turvallisuussyistä. Lapsille tämä juhla on silti tottakai tärkeä, kuin aina ennenkin. Itsellä on kyllä ongelmia asennoitua "juhlintaan" kun kuulee ja näkee koko ajan, miten huonosti asiat ovat monella muulla. 

Meille aika epänormaaliin tapaan, meillä ei yläkerrassa ei olekaan tällä kertaa muita koristeita, kuin nuo yllä näkyvät meille jo perinteiset kurpitsat ja noidat. Minusta on aina ollut hauska koristella hauskasti ja hymy suupielessä, mutta lasten kasvaessa, he itse ovat toivoneet "karmivampia" koristeita. Ehdittiin lasten onneksi hieman koristella alakertaa jo ennen viikonloppua, tässä muutama kuva niistä.


Lapsista oli superhauskaa tehdä ns. laboratoriopurkkeja. Meillä oli myös "aivot" purkissa, siis kukkakaali, jonka päälle levitin hammastikulla punaista geeli-elintarvikeväriä ja kaadoin vettä päälle. Nämä aivot lähtivät alta aikayksikön talosta, sillä niiden tuoma "tuoksu" täytti koko alakerran...
Linkki lisäideoihin ja ilmaisiin kuvaaviin teksteihin ja löytyy täältä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...